Elda Piščanec - Tihožitje

3200 €

olje na platnu, podpisana desno spodaj

Brezplačna dostava umetnin na dom ali v pisarno (COVID-19).

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Elda Piščanec - Tihožitje
Avtor Piščanec Elda
Cena 3200 €
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje
Tehnika Olje
Leto Neznano
Višina 66 cm
Širina 49 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

olje na platnu, podpisana desno spodaj

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Elda Piščanec - Tihožitje Glavna fotografija
Elda Piščanec - Tihožitje Fotografija z okvirjem
Elda Piščanec - Tihožitje Fotografija ozadja
Elda Piščanec - Tihožitje Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Piščanec Elda
Piščanec Elda

Elda (Marija) Piščanec, slikarka, se je rodila 1897 v Rojanu pri Trstu in umrla 1967na Vinah pri Dobrni. Sprva se je slikarstva učila na zasebni slikarski šoli Riharda Jakopiča, nato pri Petru Žmitku in Ivanu Tabakoviću. V letih 1924 do 1929 je študirala na Kraljevi akademiji umetnosti v Firencah (Careni, C. Celestini). Prvič je razstavljala na skupinski razstavi 1929 na Ljubljanskem velesejmu. V letih 1929-1933se je izpopolnjevala v Parizu. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!