Enver Kaljanac - Bohinj

Akvarel, uokvirjena

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Enver Kaljanac - Bohinj
Avtor Ostali avtorji
Cena 351 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Leto 0
Leto opis neznano
Višina 66 cm
Širina 84 cm
Tehnični opis

Akvarel, uokvirjena

Tematski opis

Rojen je bil 15. junija v Sarajevu. Po končani srednji šoli za oblikovanje v Sarajevu, je leta 1965 začel s študijem slikarstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani in leta 1970 diplomiral pri profesorju F. Miheliču. Je eden od ustanoviteljev grupe "Junij", s katero redno razstavlja od leta 1970. Prav tako je tudi član Društva slovenskih likovnih umetnikov.Ukvarja se s slikarstvom, akvarelom, risbo in fotografijo.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Ostali avtorji
Ostali avtorji

V seznamu so prikazane slike in umetnine avtorjev, ki na sloART.si nimajo svojega osebnega profila.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!