Evgen Sajovic - Kozolec

850 € 750 €

Olje na karton, signirano, okvir

Brezplačna lastna dostava umetnin po vsej Sloveniji (COVID-19) #ohranimokulturo.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Evgen Sajovic - Kozolec
Avtor Sajovic Evgen
Cena 850 € 750 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Leto 1942
Višina 20 cm
Širina 25 cm
Tehnični opis

Olje na karton, signirano, okvir

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

ni

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Sajovic Evgen
Sajovic Evgen

Evgen Sajovic (1913-1986), slikar, je leta 1938 diplomiral na Akademiji za likovno umijetnost v Zagrebu. Leta 1939 se je priključil slikarski skupini Neodvisnih in postal njen vidnejpi predstavnik. Po drugi svetovni vojni je učil slikanja na osnovnih šolah, bil pa je tudi honorarni predavatelj na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Ukvarjal se je tudi z ilustracijo (Andersenove pravljice). Sajovic je najraje slikal intimno ubrane krajine, pogosto z motiviko ljubljanske okolice, šempeterskega in poljanskega predmestja. Ob tem je slikal tudi potrete in tihožitja. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!