France Kralj - Tivoli

Jesenska dražba slovenske likovne umetnosti 2024

Predvidena ocenjena vrednost je na voljo za ogled članom kluba zbirateljev.

Umetniško delo bo na prodaj na jesenski dražbi slovenske umetnosti. Umetniško delo je v fazi evidentiranja in strokovnega pregleda. Več informacij o dražbi in prodaji umetnin

Olje na platno, signirano zgoraj desno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv France Kralj - Tivoli
Avtor Kralj France
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Tehnika Olje
Zaznamki Krajina, Mesto, Drevesa, Luči, Grad, Tivoli, Nebotičnik, Sprehajališče
Leto Neznano
Višina 59,50 cm
Širina 40,20 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno, signirano zgoraj desno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
France Kralj - Tivoli Glavna fotografija
France Kralj - Tivoli Fotografija z okvirjem
France Kralj - Tivoli Fotografija ozadja
France Kralj - Tivoli Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Kralj France
Kralj France

France Kralj se je sprva šolal na umetno-obrtni šoli v Ljubljani, nato kot pomočnik delal v delavnici podobarja Alojzija Progarja v Celovcu. Od leta 1913 do 1919 je študiral kiparstvo na dunajski likovni akademiji pri profesorjih Edmundu von Hellmerju in Josephu Müllnerju ter se eno leto izobraževal v Pragi. Kralj se je nato preselil v Ljubljano, kjer je sprva deloval kot svobodni umetnik. Bil je eden izmed vodilnih predstavnikov ekspresionizma na Slovenskem ter soustanovitelj Kluba mladih (1921). Samostojno in na skupinskih razstavah se je uveljavil doma in v tujini. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!