Marko Šuštaršič - Brez naslova

3.500 €

Olje na lesonit, signirano in datirano spodaj desno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Marko Šuštaršič - Brez naslova
Avtor Šuštaršič Marko
Cena 3.500 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina, Narava
Tehnika Olje
Zaznamki Travnik, Narava, Pokrajina, Krajina, Drevesa
Leto 1950
Višina 24,40 cm
Širina 33,30 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na lesonit, signirano in datirano spodaj desno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Marko Šuštaršič - Brez naslova Glavna fotografija
Marko Šuštaršič - Brez naslova Fotografija z okvirjem
Marko Šuštaršič - Brez naslova Fotografija ozadja
Marko Šuštaršič - Brez naslova Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Šuštaršič Marko
Šuštaršič Marko

Marko Šuštaršič (1927–1976) je eden najizvirnejših slikarjev modernizma, predstavnik intimizma v Sloveniji po drugi svetovni vojni in eden najpomembnejših slovenskih umetnikov 20. stoletja. Leta 1951 je diplomiral je na Akademiji likovnih umetnosti, na oddelku za slikarstvo v Ljubljani pri profesorju Gabrijelu Stupici. Do leta 1953 se je izpopolnjeval na področju zidnega slikarstva pri profesorju Slavku Pengovu. Vzporedno s slikarstvom je deloval kot likovni pedagog na vseh stopnjah izobraževanja. Zadnji dve leti pred smrtjo je kot docent poučeval na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani, kjer je bil septembra 1975 izvoljen za prodekana.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!