Saba Skaberne - Insecticidal

900 €

Skulptura je iz žgane gline in delno polikromirana. Sestavljena je iz 7 različnih delov, ki jih lahko sestavimo, tudi v več variantah. Ponuja možnost interakcije kupca, ker si jo mora sam sestaviti. Skulptura je signirana na največjem kosu (ki je v barvi žgane gline) spodaj.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Saba Skaberne - Insecticidal
Avtor Skaberne Saba
Cena 900 €
Medij Kiparstvo
Žanr Abstrakcija
Tehnika Glina
Zaznamki Abstraktno, Skulptura, Insekt, Sestavljenka
Leto 2014
Višina 30 cm
Širina 25 cm
Dolžina 43 cm
Teža 3,60 kg
Okvir Ni podatka
Tehnični opis

Skulptura je iz žgane gline in delno polikromirana. Sestavljena je iz 7 različnih delov, ki jih lahko sestavimo, tudi v več variantah. Ponuja možnost interakcije kupca, ker si jo mora sam sestaviti. Skulptura je signirana na največjem kosu (ki je v barvi žgane gline) spodaj.

Tematski opis

Abstraktna, domišljijska oblika živali, ki spominja na insekt.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

ni nikjer

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

ni poškodb

4. Vse fotografije
Saba Skaberne - Insecticidal Glavna fotografija
Saba Skaberne - Insecticidal Fotografija ozadja
Saba Skaberne - Insecticidal Fotografija ozadja
Saba Skaberne - Insecticidal Fotografija podpisa

Opis fotografij

3 barvne fotografije. Skulptura je slikana iz več strani.

Vir fotografij

Avtor fotografije: Janez Marolt

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Skaberne Saba
Skaberne Saba

Saba Skaberne (1962) je diplomirala iz kiparstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani l. 1987 in od takrat deluje kot svobodna umetnica. Je članica zveze društev likovnih umetnikov ( ZDSLU) ter ljubljanskega društva likovnih umetnikov (DLUL) , članica unikatne sekcije društva oblikovalcev Slovenije ter član kluba kiparjev pri Zavodu za kiparstvo. V preteklosti je poučevala kiparstvo v ljubljanski šoli za uporabno umetnost, Famul Stuart , sedaj pa občasno vodi umetniške delavnice za otroke in odrasle ter priložnostno opravlja različna dela( restavriranje itd)

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!