Edo Murtić - Brez naslova

Grafika, 28/40, signirano in datirano spodaj desno.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Edo Murtić - Brez naslova
Avtor Murtić Edo
Medij Grafika
Žanr Abstrakcija
Leto 2003
Višina 50 cm
Širina 70 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Grafika, 28/40, signirano in datirano spodaj desno.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Murtić Edo
Murtić Edo

Edo Murtić (1921-2005), je študiral na umetniški akademiji. Prvo samostojno razstavo je pripravil leta 1935 v Zagrebu. Veliko je potoval in razstavljal po Franciji, Italiji in Ameriki; njegova umetniška dela so bila večkrat mednarodno nagrajena. Odprl je okrog 150 samostojnih in 300 skupinskih razstav. Leta 1985 je prejel 'AVNOJ' - nagrado za življenjsko delo, leta 1997 je postal redni član HAZU (hrvaška akademija znanosti in umetnosti), 2001. mu je bila podeljena nagrada 'Vladimir Nazor' za življenjsko delo. Leto kasneje 2002 ga je Bjelovar proglasil za častnega člana mesta. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!