Luka Širok - Monster behind the mask

6.000 €

Akril na plastično ploščo

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Luka Širok - Monster behind the mask
Avtor Širok Luka
Cena 6.000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura
Tehnika Akril
Zaznamki Človek, Figura, Ženska, Moški, Miza, Pošast
Leto 2020
Višina 200 cm
Širina 200 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Akril na plastično ploščo

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Širok Luka
Širok Luka

Akademski slikar Luka Širok je umetnik mlajše generacije, ki prihaja iz goriške regije. Po zaključeni srednji šoli Maxa Fabianija v Gorici je svoj študij nadaljeval na akademiji likovne umetnosti v Benetkah (Accademia di Belle Arti di Venezia) pri profesorju Carlo di Raco, kjer se je posvečal predvsem slikarskemu mediju. Bil je član umetniških društev Attivarte in SPA+A v Benetkah. Sodeluje z Fondazione Malutta a Venezia in Društvom likovnih umetnikov slovenske Primorske (DLUSP) Ajdovščina. Njegova slikarska dela se dotikajo tako figuralike kot abstraktne motivike in združujejo različne tehnike, kot je olje, akril, pastel, sprej in tuš. Ustvarjanju v slikarstvu se v bogatem opusu Široka pridružuje več medijev, in sicer risba, kolaž, grafika, instalacija in digitalna umetnost.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!