1. Podrobnosti
Naziv Sašo Vrabič - Dajem se za vas
Avtor Vrabič Sašo
Cena 1200 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina, Figura, Narava
Tehnika Olje,Kolaž
Zaznamki Kolaž, Figura, Voda, Morje, Ljubezenska pisma, Olje na platnu
Leto 2016 - 2017
Višina 60 cm
Širina 70 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

olje, papir, tuš na platnu

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

katalog Ne-bo, 2017, Galerija Vodnikove domačije Ljubljana

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Ni poškodbe

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Vrabič Sašo
Vrabič Sašo

Ukvarja se s slikarstvom in drugimi oblikami vizualne umetnosti. Za svoje delo je prejel že več nagrad in priznanj. V dvajsetih letih ustvarjanja je imel 41 samostojnih razstav, sodeloval je tudi na veliko skupinskih razstavah, projektih, projekcijah, delavnicah, v 33. državah, večinoma po Evropi, obeh Amerikah in Aziji.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!