Zoran Mušič - Voščilnica (Carte de voeux)

Suha igla in akvatinta, 2/200, signirano desno spodaj. Napis v notranjosti: Avec les meilleures voeux pour 1966 des Editions Lacourière. Gravure originale de MUSIC.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Zoran Mušič - Voščilnica (Carte de voeux)
Avtor Mušič Zoran
Medij Grafika
Žanr Krajina, Abstrakcija, Narava
Tehnika Aquatinta,Suha igla
Leto 1965
Višina 10 cm
Širina 13,80 cm
Okvir Ni podatka
Tehnični opis

Suha igla in akvatinta, 2/200, signirano desno spodaj. Napis v notranjosti: Avec les meilleures voeux pour 1966 des Editions Lacourière. Gravure originale de MUSIC.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Delo je zavedeno v katalogu raisonné pod številko 114. Denise Frélaut, "Music: l'oeuvre imprimé", Archives Music Venezia, Terra Ferma, 2010 (cat. raisonné).

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Zoran Mušič - Voščilnica (Carte de voeux) Glavna fotografija
Zoran Mušič - Voščilnica (Carte de voeux) Fotografija z okvirjem
Zoran Mušič - Voščilnica (Carte de voeux) Fotografija ozadja
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Mušič Zoran
Mušič Zoran

Anton Zoran Mušič, slikar in grafik, je leta 1934 diplomiral na likovni akademiji v Zagrebu pri prof. Ljubu Babiću. Bil je član kluba Neodvisni. Leta 1944 je prvič razstavljal v Benetkah in bil nekaj mesecev pozneje interniran v koncentracijsko taborišče Dachau, kar je vplivalo na nastanek njegovega cikla "Nismo poslednji" (1970). Leta 1945 je odšel v Gorico in Benetke. Leta 1952 je dobil štipendijo za študij v Parizu. Od tedaj naprej je živel in ustvarjal med Parizom in Benetkami, kjer je tudi umrl. Mušič je gotovo eden izmed najpomembnejših sodobnih slovenskih slikarjev.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!