1. Podrobnosti
Naziv Janja Kosi - Zavržen 4
Serija Zavržen
Avtor Kosi Janja
Cena 700 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina, Abstrakcija
Tehnika Akril
Zaznamki Narava, Trava, Ograja
Leto 2016
Višina 40 cm
Širina 50 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

akril na platnu

Tematski opis

Sprehajanje je nabiranje. Pomeni nabiranje in zbiranje vtisov, podob in vzpostavljanje stika med nami in neposrednim okoljem. Ob večkratnem sprehajanju skozi isto območje sprehajalec prepozna spremembe. Ena hiša je zamenjala zavesa, druga pred vhod nasadila novo grmovje, nove hiše se gradijo. Spodnje slike predstavljajo osebni »zabeležek« sprememb (ali bolje rečeno, njihove stranske učinke) v moji domači okolici. Slike temeljijo na fotografski predlogi dokumentiranih odpadkov gradbenega materiala, ki ležijo po soseski. A sedajo so upodobljeni kakor ornament, kakor nekaj lepega, ki lebdi na slikovni površini, se z njo ne poveže popolnoma. Upodobljeni kakor tujek, ki ne spada tja, kakor tudi odpadek ne spada v naravo.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Kosi Janja
Kosi Janja

Janja Kosi je študirala slikarstvo na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je leta 2016 tudi diplomirala in 2020 magistrirala. Za njeno prakso so značilne prostorske postavitve, prepleti različnih medijev, kjer pa je še vedno moč čutiti slikarsko noto. Zanimajo jo predvsem subjektivna percepcija prostora in povezava slednjega s pojmom kraja.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!