Marij Pregelj - Voščilo s petimi grafičnimi odtisi

grafika

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Marij Pregelj - Voščilo s petimi grafičnimi odtisi
Avtor Pregelj Marij
Cena 200 €
Medij Grafika
Žanr Figura
Leto 1961 - 1968
Leto opis 1961 1968
Višina 34,0000
Širina 22,5000
Velikost opis (34cm * 22,5cm)
Tehnični opis

grafika

Tematski opis

Voščilo umetnika skupaj z avtogramom in petimi grafičnimi odtisi na eni A4 format poli. Voščilo je prepognjeno. Slike so prilepljene na vseh štirih straneh. Voščilo je izdelal umetnik sam!

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Pregelj Marij
Pregelj Marij

Marij Pregelj (1913-1967), slikar, grafik in ilustrator, je leta 1936 diplomiral na Akademijib likovnih umetnosti v Zagrebu (prof. Omer Mujadžic, Joca Kljakovic in prof. Ljubo Babic). Po izbruhu druge svetovne vojne je bil odpeljan najprej v nemško, kasneje pa v italijansko vojno ujetništvo. Po osvoboditvi je nekaj let ucil na Šoli za umetno obrt v Ljubljani, nato pa leta 1948 postal docent za slikarstvo na Akademiji za upodabljajoco umetnost v Ljubljani. Leta 1963 je postal izredni, leta 1966 pa redni profesor na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!