Monika Slemc Klavžar - Quiet moments hum

2.700 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece

Olje in akril na platno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Monika Slemc Klavžar - Quiet moments hum
Avtor Klavžar Slemc Monika
Cena 2.700 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina, Abstrakcija, Portret, Narava
Tehnika Olje,Akril
Zaznamki Zeleno, Narava, Pokrajina, Krajina
Leto 2023
Višina 80 cm
Širina 125 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Olje in akril na platno

Tematski opis

V novi seriji slikarskih del večjega formata avtorica nadaljuje z raziskovanjem motiva krajine in njenega pomena na podlagi zaznavanja in dojemanja hitrih sprememb naravnega okolja, ki nastanejo kot odraz človekove prisotnosti in njegovega delovanja v svetu. V delih to spremembo obravnava s ponavljanjem izhodiščne podobe skale, ki se vsakič znova pojavlja v drugačni obliki in v razmislek postavlja našo percepcijo in odnos do narave. Skozi različne slikarske interpretacije izbranega motiva se poglablja v estetske razsežnosti dojemanja narave in raziskuje kako naš pogled vpliva na upodabljanje videnega. Je umetnost vzor za naše dojemanje narave ali ravno obratno?

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Monika Slemc Klavžar - Quiet moments hum Quiet moments hum
Monika Slemc Klavžar - Quiet moments hum detajl
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Klavžar Slemc Monika
Klavžar Slemc Monika

Osrednje področje zanimanja umetnice Monike Slemc Klavžar predstavlja slikarstvo. V svoji likovni praksi skozi motiv krajine raziskuje odnos človek–narava v tehnološko hitro napredni sodobni družbi. Z distorzijo ustvarja iluzijo popačenih imaginarnih krajin, pri čemer se meja med realnim in fiktivnim mestom zabriše. Diplomirala in magistrirala je iz slikarstva na ALUO, za svoje delo pa je prejela tudi nagrado za širok spekter dosežkov znotraj sodobnega krajinskega slikarstva. Razstavljala je na mnogih samostojnih in skupinskih razstavah tako doma kot v tujini. Živi in ustvarja v Grosuplju.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!