Gaber Peter

Gaber Peter

Slikarstvo sem študiral na ALUO v Ljubljani med letoma 2001 in 2009 pri profesorjih Hermanu Gvardjančiču, Francu Novincu in Borutu Vogelniku.<BR><BR>Resno sem začel risati par let pred študijem, ko sem predvsem ilustriral, kar ostaja moj hobi. Realistično risbo zelo spoštujem in mislim, da jo je treba negovati. Čeprav smo aktivni v modernističnem ali sodobnem slikarstvu nam pomaga, da se ne bi izgubili v oblakih stilov in konceptov. Moja gestualna slika temelji na abstrahirani figuri in krajini. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Slikarstvo sem študiral na ALUO v Ljubljani med letoma 2001 in 2009 pri profesorjih Hermanu Gvardjančiču, Francu Novincu in Borutu Vogelniku.

Resno sem začel risati par let pred študijem, ko sem predvsem ilustriral, kar ostaja moj hobi. Realistično risbo zelo spoštujem in mislim, da jo je treba negovati. Čeprav smo aktivni v modernističnem ali sodobnem slikarstvu nam pomaga, da se ne bi izgubili v oblakih stilov in konceptov. Moja gestualna slika temelji na abstrahirani figuri in krajini. S svojimi slikami želim predvsem izraziti željo po harmoniji in estetiki, ki ju pogrešam v današnjem svetu.

 

3. Multimedija
Multimedija
Gaber Peter Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Gaber Peter
Spremljajte avtorja Gaber Peter

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!