Kastelic Simon

Kastelic Simon

V slikarstvu raziskujem možnosti povezav med klasicnim slikarstvom in digitalno (opticno) tehnologijo. Poleg slikarstva se ukvarjam z videom, racunalniško grafiko in digitalno fotografijo.<BR><BR>V sami »slikarski inštalaciji« nastopata platno (s slikarsko obdelavo) ter filmsko (projekcijsko) platno (kot površina z upodobljeno rešitvijo) ter slikovni dekoder, ki ga sestavljata kamera in video projektor (dodatno je možna uporaba racunalnika). Namen dela naj bi bil razbiranje (dekodiranje) skritega podatka. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

V slikarstvu raziskujem možnosti povezav med klasicnim slikarstvom in digitalno (opticno) tehnologijo. Poleg slikarstva se ukvarjam z videom, racunalniško grafiko in digitalno fotografijo.

V sami »slikarski inštalaciji« nastopata platno (s slikarsko obdelavo) ter filmsko (projekcijsko) platno (kot površina z upodobljeno rešitvijo) ter slikovni dekoder, ki ga sestavljata kamera in video projektor (dodatno je možna uporaba racunalnika). Namen dela naj bi bil razbiranje (dekodiranje) skritega podatka. Slikarsko platno prevzame funkcijo nosilca kodiranega (nevidnega) podatka, ki sicer pripada digitalnemu svetu (memory stick, cd, dvd, HD…).

3. Multimedija
Multimedija
Kastelic Simon Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Kastelic Simon
Spremljajte avtorja Kastelic Simon

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!